Web De Sabadell
La revista online 
de Sabadell
0 0 0

Cabell llis o arrissat

Els emmotlladors de cabell són imprescindibles

Por: WebDeSabadell | Publicado: 01/11/2011 19:49 | |

Els emmotlladors de cabell són imprescindiblesSón l’última moda, fàcils d’usar tant per allisar com per crear rínxols, els emmotlladors ofereixen un resultat ràpid, modern i natural.


A les perruqueries i a les cases no falta aquest aparell; la planxa. Podem dir que aquest aparell ha substituït als antics rul·los, i fins i tot el modern brushing o tècnica d'eixugada.. El seu èxit radica en la facilitat que ofereix per modelar qualsevol tipus de cabell; crespat, arrissat o sense volum.


El pentinat amb planxa està enfocat cap a la dona activa amb manca de temps i que busca la comoditat i al mateix temps una imatge moderna només donant un repàs. La versatilitat que ofereix una bona planxa és increïble. Des de fer ones, bucles i allisats amb volum. Aquest ha estat el gran invent per facilitat el pentinat. Si es vol aconseguir més volum cal aplicar la planxa en el cabell fen un angle de 90º, si pel contrari es desitja un cabell ultra llis, l’angle amb el que es treballa ha de ser de 45º.


Per un acabat Perfecte


-El cabell ha d’estar totalment sec.


–Millor fer una única passada per a cada floc de cabell, És aconsellable aplicar un producte per protegir els cabells.


–Primer passar la pinta per treure nusos i després passar la planxa.


–Aplicar només sobre el cabell net, ja que la pols i el greix el poden fer malbé.


–Perquè les puntes no quedin massa rectes es poden dominar girant la planxa amb una mica d’habilitat.Una recomanació a tenir en compte; No s’ha d’utilitzar cada dia la planxa, doncs amb les altes temperatures pot deteriorar el cabell.


Tags: cabell  bellesa