Web De Sabadell
La revista online 
de Sabadell
0 0 0

Banyadors, biquinis i triquinis refresquen la nova temporada

Unes col·leccions ultrafemenines i amb aires retro

Por: WebDeSabadell | Publicado: 12/07/2012 14:30 | |

-Els estampats vegetals i els dibuixos florals evoquen el passat d’una Grècia i Roma mitològica, de la mà d’Andrés Sardà, el qual s’endinsa solcant les aigües del Mediterrani a través d’un càlid cromatisme on destaquen els verds, grocs i blaus.


-La sensualitat de les transparències es deixa veure a través d’alguns models on el color negre intensifica l’estil sexy de la llenceria. En aquesta línia provocadora Montse Bassons presenta uns biquinis de clara tendència retro on en ocasions hi combina la cotilla, apropant-se a l’estil de Maya Hansen. Destaquen en aquesta línia els acabats brillants de lúrex i les aplicacions de pedreries.


-Destaquen els acolorits i grans estampats geomètrics, així com els fons pictòrics d’estil näif, però, també tenen cabuda els estampats diminuts i els petits volants, llaços i frunzits evocant l’encant d’una de les èpoques daurades de la costa Blava i Amalfitana.


-El teixit de ganxet es convertirà en un ‘must’ d’aquest estiu. Un estil artesà que torna a imposar-se amb l’esperit renovat dels 70. En tons llisos o amb singulars geometries com els models que ens presenta Dolores Cortés en uns banyadors que han estat la peça central de la seva col·lecció.


-Podem veure una gran gamma cromàtica amb delicats estampats, però també destaquen els colors llisos com el blanc i negre, fúcsia, verd, blau, groc i daurat. Destaquen les flors aplicades, els cinturons, detalls metàl·lics i brillants.


-Al costat del vestit de bany s’han incorporat determinades robes que posen l’accent elegant, i no tant sol en el moment del bany, sinó abans i després, vestint a la dona amb uns bodis de màniga ampla, túniques, així com també barrets i turbants per recollir el cabell.Comenta